Your browser does not support the video tag.
Oddział Kliniczny Żywienia i Chirurgii, Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny im. prof. W. Orłowskiego, 2013-02-15
Jak powinniśmy żywić pacjentów szpitalnych? W rozmowie z prof. Markiem Pertkiewiczem, kierownikiem Oddziału Klinicznego Żywienia i Chirurgii w Samodzielnym Publicznym Szpitalu Klinicznym im. prof. W. Orłowskiego zestawiamy rekomendacje z rzeczywistym poziomem żywienia w polskich szpitalach.
Artykuł dostępny jedynie dla zalogowanych użytkowników
You might also like
More from TV
Implant przepuklinowy, który skraca czas operacji do pół godziny
Warszawa, 2016-06-23 Implant przepuklinowy to nowoczesny biodegradowalny materiał, który ma zastąpić standardowe siatki stosowane w operacjach przepukliny. Dzięki wykorzystaniu implantu, procedura operacyjna …
Leczenie bariatryczne – co do poprawki?
Poznań, Top Medical Trends, 2016-03-11 Prof. dr hab. Mariusz Wyleżoł – kierownik …
“Wszyscy, którzy mieli kontakt z warszawskimi szpitalami, wymagają skriningu” – prof. Waleria Hryniewicz
Warszawa, 2016-05-18 Drobnoustrój Klebsiella Pneumioniae New Delhi znany jest od początku mikrobiologii. W naszym kraju pojawił się kilka lat temu. Niestety, …